View Single Post
Vechi 04.01.2012, 12:49:25
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Fiecare are dreptul la parere si oricum fiecare face ce vrea. Eu am explicat de ce am initiat acest demers. Nici eu nu sunt de acord cu generalizarea si cu inducerea sau expunerea unuor idei false despre sectanti pentru a argumenta ca ei gresesc. Exista suficiente argumente ca gresesc si fara a scoate unele "din burta".Scopul nu scuza mijloacele.
Corect, ar insemna sa spuna cineva minciuni. Dar nici lor nu le place sa auda adevarul, altfel ar deveni ortodocsi. Tocmai de aceea trebuie atentionati cand incep sa devina agresivi, nu e vina noastra ca ei nu vor sa auda adevarul si sa nu mai scriem nimic critic despre alte culte. De aceea este acesta un forum ortodox, nu general. Pentru ca altfel e doar o capcana numele de ortodox din titlul forumului, intra ortodocsi care dau peste ceva timp peste un fel de cearta care nu are nimic de-a face cu normalitatea, nu doar cu ortodoxia.
mai grav este cu cultul catolic, pentru ca unii ortodocsi sunt si procatolicism. Si nu poti scrie nimic despre aceste adevaruri pentru ca esti acuzat nu doar de catolici.
Reply With Quote