Subiect: Chiraleisa
View Single Post
Vechi 04.01.2012, 01:27:30
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu inteleg textul de mai sus...?!?
Aveti o antipatie pt idul care reprezinta persoana mea?Nici o problema,se mai intampla.Altfel nu-mi explic interventia dvs.

Revenind la topic,trebuie sa repet ca nu-mi plac pocirile limbilor straine,pocire care se intampla de obicei din necunoastere,lipsa de studiu.
Pe langa faptul ca nu inteleg de ce in zona cu pricina,nu se foloseste neaosul"Doamne miluieste!"si este nevoie de acelasi lucru spus in greaca!?!?!
Bine,bine dar nici greaca nu este,caci un grec abia ar pricepe ce spune acel"chiraleisa".
Intelegeti??

Nu discut obiceiul in sine,care este bineplacut si are intentii bune ci discut doar aspectul lui filologic.
Obiceiul este chiar foarte frumos si are si utilitatea ca cineva te anunta de vizita parintelui.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote