Citat:
În prealabil postat de catalin2
Vad ca userul Erethorn ori nu intelege ori nu vrea sa inteleaga ca nu vreau sa am un dialog cu el.
Pentru admin, de ce i se permite acestui user sa-mi spuna pe un forum ortodox sectar?
|
Fie că vreți, fie că nu vreți să aveți un dialog cu mine, atâta timp cât veți activa pe forum și veți posta varii idei cu privire la credință am și eu dreptul să mă refer la, și să critic aceste idei.
Am impresia că găsiți termenul "sectar" a fi neplăcut; pe de altă parte, nu v-am văzut niciodată în postura de a vă critica colegii de forum atunci când foloseau acest termen la adresa altora.
Un penticostal sau adventist are tot dreptul să se autointituleze ortodox atâta timp cât e convins că ține adevărata învățătură a lui Cristos, la fel aveți și dumneavoastră.
Și, în aceeași măsură în care d-vs sau altul care crede că penticostalul nu e ortodox, ci sectar, are dreptul să o spună, am și eu dreptul să arăt că, în opinia mea, dumneavoastră nu țineți nici adevărata învățătură a lui Cristos, și nici măcar învățătura Bisericii Ortodoxe, deși pretindeți acest lucru, ci o învățătură sectară.