Am ramas foarte uimita,daca nu stupefiata sa citesc atatea mesaje in care Domnul a intervenit prin diverse mijloace pt stoparea acestui viciu.
Eu cunoasteam numai experienta mea si tare ma minunam cand imi aminteam...ce ignoranta sunt,am crezut ca sunt speciala :)
M-am hotarat sa ma las de fumat insa nu era decat o dorinta nesustinuta de prea multa practica:)
Cand m-am hotarat aveam pachetul de tigari plin,asa ca mi-am dat deadline cand se va sfarsi...cand s-a sfarsit era duminica,asa ca mi-am zis sa incep de luni,asa cu logica :)
Iar cand acea zi de luni a sosit,nu am fumat vreo cateva ceasuri insa cand am venit de la serviciu si mi-am amintit ca nu ma pot relaxa citind si fumand,am inceput sa plang.A fost o ora extrem de depresiva pana cand nu am mai suportat presiunea si am coborat sa-mi cumpar tigari.
Dar acum nu ma mai intelegeam cu constiinta,ma simteam vinovata sau cel putin dezamagita ca am cazut la aceasta incercare.
Si atunci Dumnezeu,in marile Sale opere si lucrari m-a ajutat ntr-un fel mai original :m-am imbolnavit.
Am fost f bolnava vreo 15 zile,mai multa lesinata decat vie ,dar cand mi-am revenit NU m-am mai intors la pachetul de tigari niciodata de atunci.
Unii vor spune ei si ce,nu ai mai fost bolnava pana atunci?o raceala?o indigestie ceva?
Ba da,dar intotdeauna ma intorceam la tigari dupa raceli sau alte "boale",iar de data asta boala m-a tinut in carantina vreo 15 zile,nu doar 3-4...deci...
Domnul stie cum sa aplice ajutorul fiecaruia,vezi ca pt mine aceasta intamplare a dat roade.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|