View Single Post
Vechi 01.01.2012, 19:59:39
violeta70 violeta70 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit totul e cu putinta

primul post tinut de mine in intregime ,postul invierii domnului nici nu m-am gandit vreodata ca se poate intampla asa ceva ,nu aveam de gand sa ma las de fumat sau ma rog nu imi propusesem asa ceva ca stiam ca e greu ,fumam de 23 de ani un pachet si ceva la zi,stiam ca nu ma pot impartasi si ca am de marturisit aceleasi pacat -fumatul,in martia din saptamana patimilor m-am dus la spovedanie ,preotul m-a intrebat cand am fumat ultima tigara si i-am spus intr slujba si molifta si m-ia zis ca din acel moment sa nu mai fumez nici o tigara pana in noatpea de inviere si el ma impartaseste atuci in noaptea de inviere,si dupa sfanta impartasanie sa fac ce vreau eu, nu mi-a zis nici sa mai fumez nici sa nu mai fumez .Asa a fost precum a zis preotul a fost greu dar nu imposibil pt mine chiar si in vinerea mare nu am mancat nimic am putut ,o putere ceva m-a intarit si dupa noaptea de inviere bineinteles ca nu am mai pus tigara in gura dar acum incepea greul si tentatia si ispita pt.mine era alegerea mea ,mergeam la taina sf. maslu ca altfel nu stiu daca mai puteam dar asta ma intarea si simteam nevoia sa merg in biserica sa ma rog ,am inceput sa merg in pelerinaje ,lucru pe care nu-l puteam face candva,la liturghie nemancata ceea ce era imposibil cand fumam si multe,multe bucurii duhovnicest am avut de atunci si pana acum si ma simt extraordinar de bine fara tigari si chiar am ajutat o persoana sa nu mai fumeze m-am rugat pt ea si a reusit ,asa ca totul e cu putinta ....dar trebuie si tu sa faci ceva o jerfta ,sa tii un post, sa te spovedesti ,sa-ti spui pacatele si preotul te poate ajuta atat cat poate el ,restul tine de noi si de alegerea noastra.Doamne ajuta si un an nou binecuvantat.
Reply With Quote