View Single Post
Vechi 30.12.2011, 13:01:48
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Faptul ca va dati dreptate intre voi, nu va ajuta cu nimic. N-aveti decat sa va vedeti deasupra celorlalti cu credinta voastra. Cat despre "versetelul" de care vorbesti, nu stii pentru ca nu l-ai cautat. Iar tot ce-ai cautat a fost preferential si dupa cum ati fost voi indoctrinati, nu dupa ceea ce ne invata pe toti Sfintii Parinti, care pastreaza credinta si invataturile stricte de la primii apostoli si ucenici ai Mantuitorului. Voi n-ati inteles un lucru: cei ce stiu unde sa caute, nu-si pun mintea cu voi, si stiu ei de ce, iar cei ce se avanta in polemici, au ei insisi destule lacune, dar stiu un singur lucru: "Crezul" cu ceea ce deriva "... Sintr-una sfanta, soborniceasca si apostoleasca biserica..." Ori, voi nu va regasiti niciunde, iar asta e foarte trist.
Omule Bun, cerința e limpede și concretă: un singur verset din Biblie cu "nemurirea sufletului"! E chiar atât de greu? De găsit, eu spun că da, deoarece nu există (te rog să mă contrazici aducând versetul)! Dar și mai greu pentru un ortodox e să recunoască că nu există! Eu știu de ce....