Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Un singur versețel în care să apară mult uzitatul termen "nemurirea sufletului". Când o să răspundeți la această problemă spinoasă care vă dă "peste cap" toată șandramaua nebiblică a "nemuririi mortului" (excelentă definiția fratelui Grasu!)?
|
Faptul ca va dati dreptate intre voi, nu va ajuta cu nimic. N-aveti decat sa va vedeti deasupra celorlalti cu credinta voastra. Cat despre "versetelul" de care vorbesti, nu stii pentru ca nu l-ai cautat. Iar tot ce-ai cautat a fost preferential si dupa cum ati fost voi indoctrinati, nu dupa ceea ce ne invata pe toti Sfintii Parinti, care pastreaza credinta si invataturile stricte de la primii apostoli si ucenici ai Mantuitorului. Voi n-ati inteles un lucru: cei ce stiu unde sa caute, nu-si pun mintea cu voi, si stiu ei de ce, iar cei ce se avanta in polemici, au ei insisi destule lacune, dar stiu un singur lucru: "Crezul" cu ceea ce deriva "... Sintr-una sfanta, soborniceasca si apostoleasca biserica..." Ori, voi nu va regasiti niciunde, iar asta e foarte trist.