Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Hristos=arhanghelul Mihail: limpede, cursiv, ARGUMENTAT! Doamne ajuta!
|
Off-topic.
Cred ca ai gasit deja explicatia, cursiva, limpede, argumentata, aici (in primele doua scurte capitole,intitulate "Introducere" si "Opțiunea identificării lui Mihail cu Mesia / Christos"
http://ro.wikipedia.org/wiki/Arhanghelul_Mihail
Cred ca nu poti avea decat o singura obiectiune (cea referitoare la Daniel 10:13). In rest, nu stiu ce mai poti comenta.
Onn-topic.
Acum, incearca tu, sa ne lamuresti, limpede, cursiv, argumentat, cum este cu "sufletul nemuritor", caci Scriptura spune ca sufeltul moare (ex: Ezechiel 18:20). Probabil, nici macar nu stii care este semnificatia cuvantului suflet, in Sfanta Scriptura. Te uiti prea mult la televizor si il asemeni unei fantome (ceva care paraseste mortul si traieste mai departe, in mod constient, activ, si plin de simtiri).
Ca sa simplific lucrurile, iti pun o intrebare directa: cum impaci teoria "sufletului nemuritor"(care,chipurile, dupa moarte preia toate calitatile mentale si psihice ale omului si se duce la Domnul), cu fagaduinta Mantuitorului ca se va intoarce El sa ne ia, inviindu-i pe cei morti in credinta? Asta nu inteleg. Mantuitorul spune ca va veni El, va invia pe cei credinciosi si ii va lua cu el, iar cei ca tine spun ca mortii merg la Domnul cu de la sine putere (fara sa mai astepte revenirea Mantuitorului si invierea).