Citat:
În prealabil postat de grasu77
Nu. Vreau sa zic ca din punct de vedere mental esti categoric inferior lui Ellen White. Ti-am sugerat sa faci o comparatie intre felul cum scrii tu (afirmatii toatal nefondate, salturi de la o idee la alta, etc) si felul cum a scris ea(cursiv, argumentat, limpede, etc).
Daca ai tras cocluzia ( nu stiu de unde) ca ea ar avea probleme mentale, atunci despre tine ce poti sa spui?
|
Eu nu prea vroiam sa ma mai bag in discutii cu niste oameni care nu pot vedea adevarul (majoritatea crestinilor considera doctrina adventista fantezista mai degraba decat crestina) dar White si-a scris cartile din cei dicta sotul si nu numai.Nu mai vorbesc ca multe scrieri sunt plagiate! Ea era doar cu manifestarile nebunesti! Apoi cartile ele sunt slabe in teologie si cu un limbaj de lem tipice fostului presedinte domnul Iliescu! Cea mai plicticoasa carte care am citit-o find Calea catre Hristos. Deabia la pagina 70 cu aproximatie am gasit ceva interesant. Ca Dumnezeu nu doreste o viata monahala. Probabil ca a uitat ca in Vt erau multi oameni de acet gen! Ioan Botezatorul , Ilie etc etc