View Single Post
Vechi 28.12.2011, 16:22:25
_ruxa_ _ruxa_ is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Dumneavoastra nu aveti o gandire de om credincios ,puteti posta oriunde pe un forum obisnuit.
Eu nu cred ca aveti copil ,sau daca aveti este mic.
Cum puteti da asemenea sfaturi daca nu stiti ,nu ati trecut prin asta.
Eu sunt mama a doi copiii trecuti de 20 ani si stiu.
Ei bine, eu am ochi sa vad in jur, sa imi vad colegii si prietenii unde au ajuns, si am minte sa inteleg ca au facut-o fara legatura cu frizura, ci numai cu educatia. E adevarat, nu am gandire de om crestin si in concluzie nu ma intereseaza de cate ori pe zi se roaga, fiind atee, de aceea pentru mine primeaza in educarea copiilor chestii concrete, legate de viata asta, nu cai verzi pe pereti, gen mantuirea prin rugaciune. Mi se pare mai firesc sa am grija de fericirea, caracterul, educatia si bunastarea materiala ale copilului meu, si evident nu resping toate principiile religioase din viata copiilor, din motive evidente: unele din ele sunt bune si coincid cu principiile mele (laice). Altele insa sunt de-a dreptul abuzive iar cei care isi permit sa le formuleze sunt niste control freaksi care resping tot ceea ce ei nu cunosc si nu le place.
Ba mai mult, atribuie religiei niste chestii care nu se regasesc nicaieri prin biblie, si pe care nici "Sfintii Parinti" (am inteles ca voi, ortodocsii, considerati toate "prescriptiile" lor sfinte) nu le-au afirmat vreodata. Un user a raspuns mai sus ca lui Dumnezeu nu-i plac pletele. As vrea sa vad o dovada a acestei afirmatii. Pana una alta, afirmatia respectiva nu este decat o dovada a propriei repulsii fata de pletosi, probabil ca in vremea lui Ceausescu respectivul ar fi strigat la rockeri "partidul te vreau tuns", sau ar fi jubilat sa-i fi vazut bagati in duba.
Reply With Quote