View Single Post
Vechi 27.12.2011, 11:36:38
Laura19
Guest

Implicit

V-as recomanda sa va uitati la filmul 4 luni, 3 saptamani si 2 zile. Este film romanesc si arata povestea unei tinere care a ramas insarcinata pe vremea lui Ceausescu si metoda aplicata ptr a avorta. Cu sonda, pe ascuns etc. Il gasiti pe torrent cred ca si pe youtube pe parti. Cei care au impresia ca avorturile sunt numai dupa Ceausescu in Romania, nu s-au informat cum trebuie. Foloseau tot felul de otravuri, carau greutati, gaseau ele fel si fel de metode de a avorta. Eu una asa cred, ca avorturile s-au legalizat in Romania ptr ca nu au fost destule femei credincioase care sa le refuze. In sfarsit, se poate discuta mult si bine pe tema asta.

Adevarat. Pentru fiecare copil Dumnezeu iti da si o paine.:) Multi uita ca Dumnezeu are grija de fii si fiicele sale si ca la el toate sunt cu putinta. Eu una rar am vazut familii crestine cu copii multi si sarace. Sunt si cazuri, dar comparand nr familiilor ateiste sau necredincioase si sarace cu nr familiilor crestin practicante, nr in primul caz este mai mare. Poate gresesc eu cand afirm acest lucru, dar din cate am vazut eu cam asa e. Sau multi care nu au credinta si au averi multe, raman deodata fara nimic, intra in depresie si multi ajung chiar f rau,unii se si sinucid. Eu una asa am concluzionat, daca ai credinta si rabdare, Dumnezeu iti da tot ce ai nevoie.
Reply With Quote