Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Cunosc o asistenta medicala pensionara care a "ajutat" multe femei sa avorteze. Vai cum plange acum... De ani de zile plange si ofteaza in fiecare zi pentru ca se apropie de plecarea din lumea asta si devine tot mai constienta de ce a facut... Sfasietor, dar ce poti sa ii faci? Dumnezeu sa o ierte...
|
Oferiți-i acest link care cuprinde cea mai impresionantă convertire, prin revelație dumnezeiască, a unui doctor avorționist.
http://www.voicescarryblog.com/the-c...-life-apostle/
Citat:
Eu cred ca nu bogatia atrage copii (...) ci mai degraba copiii atrag bogatie, atrag mila lui Dumnezeu si bucuria in casa, pacea peste soti, sentimente noi, motivatie mai puternica pentru munca si, in aval, bunastare.
|
Este exact ceea ce mi s-a întâmplat mie, anume într-un mod progresiv cu fiecare copil pe care l-am avut. Discutând acest lucru cu mai multe familii creștine am aflat că și ei observaseră asta în cazul lor. De fapt, în spatele unor motive de tip "sunt prea sărac, acum nu e momentul" se află necredința în puterea proniatoare a lui Dumnezeu. În fiecare an, preotul citește desferecând Cartea pericopa aceea cu păsările cerului și crinii câmpului. Și la ce îi folosește ? El rămâne cu textul, noi cu psihologia lui "acum nu e momentul".