View Single Post
Vechi 26.12.2011, 20:06:20
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Scuze - am vrut sa spun ca asteptarea venirii profetita a avae loc in 1844 sau asa ceva
Mai cereti scuze inca odata. Aduci acuze total nefondate (mincinoase). Ellen White nu a facut nici o profetie referitoare la venirea Mantuitorului (nici legat de anul 1844 si nici de alte date calendaristice).

Citat:
apoi tema cu sanctuarul cresc se dovedesc a fi false, soldatii imparatului din Asiria nu au ce cauta in sanctuarul ceresc
Ce legatura este intre sanctuarul ceresc si soldatii imparatului din Asiria, in profetiile adventiste? Vrei sa insinuezi ca aiureala asta are legatura cu interpretarile adventiste? Daca da ... inseamna ca ai mari probleme (de caracter, in special).

Citat:
o sa incerc sa reiau dar sa ma ajuti te rog si tu sa imi indici exact punctele care necesita mai mare atentie.
.
Nu este nevoie sa fii ajutat. Este simplu sa dialoghezi cu cei de pe forum. Nu ti-a cerut nimeni sa demonstrezi ceva, deoarece nici nu ai ce demonstra. Creezi multa confuzie (umpland pagini intregi cu idei lipsite de coerenta - si, mai spui si minciuni despre altii, pe deasupra). Eu cred ca nimeni nu intelege ce vrei sa zici si, in plus, dai impresia ca ar fi vorba de profetii adventiste (care nu se caracterizeaza prin confuzie ci prin limpezime).

Creaza-ti un alt topic intitulat "profetiile lui Mihai" ca sa fie evitata confuzia cu "profeti adventisti" (titlul acestui topic).

Last edited by grasu77; 26.12.2011 at 20:23:14.