View Single Post
Vechi 26.12.2011, 03:08:48
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Intr-una din zilele mentionate de tine veneam cu un amic din directia Cismigiu.La beraria ,,Gambrinus"am luat-o prin spate si am urcat spre fosta ,,Romarta Copiilor".Sus,unde este acum parcarea din spate de la fantana de la Universitatii,ne-au reperat un grup de ,,oameni de bine".Prietenul meu avea par lung si o chitara,era fan Led Zeppelin.Un om pasnic si tacut de felul lui.Unu dintre baietii aceaia a urlat ,,Uite rokeru bagabont!Intelectualu' ma!".A urma o injuratura cu privire la,,grijania"mamei lui.Unu din spate,beat,urla razand ,,Ia despica-l ma ca pe bostan!".Avea un tarnacop in mana.Noi aveam doua genti pline cu carti si casete de muzica si o chitara.Am fugit in directia TNB si undeva pe unde este benzinaria din spate am intrat intr-o scara.Aproape urland am bautut la o usa si o batrina ne-a primit repede in casa.Alt coleg de-al meu nu a fost asa de norocos,l-au bagat la reanimare,cu o ranga in cap,de nu si-a mai revenit complet niciodata.A avut ghinionul sa urle ,,Libertate".Nu se invatase minte din 89,cand a scapat cu viata.Credea de nebun in ideea asta.Stiu cum a fost atunci Raoul,nu din povestile altora.

Raspunsul tau ,,da,in conditiile actuale si privind intreaga istorie post-decembrista,mai bine sa nu fi iesit in strada!"ma scuteste sa mai adaug ceva.Multumesc pentru amabilitate.

Last edited by Scotland The Brave; 26.12.2011 at 03:14:13.
Reply With Quote