Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Prietene, cineva trebuie să fie orb să nu vadă că chiar trăim acele "vremuri apocaliptice"! Când citești ziarul, parcă ai citi Apocalipsa și când citești Apocalipsa, parcă ai citi ziarul! Atât de contemporane sunt grozăviile descrise în profeție...
|
Aici zici bine mai cu seama ca prima dovada a prezentei apropieri vremurilor sint Hristosii mincinosi eu personal am vazut unul dar mai stiu de pe net si pe altii si se pare ca nu doar la noi in tara.
Cel pe care l-am vazut era un calugar care stia ca nu este Iisus insa stia ca a prmit revelatie colectiva el si inca 4 pesoane insotitoare calugari - care sa il ajute sa joace acest rol ca semn al vremii.
am inteles ca mai sint si altii si ca nu sint chiar toti calugari care doar joaca acest rol ca sa fie semne insa unul cu siguranta chiar crede ca este Iisus deh exceptie caz de suferinta.
Atunci era anul 1996 daca tin bine minte -localizarea gara Constanta
Intre altele in scurta discutie dintre ei si o crestina am inteles ca vorbeau despre ingerul marii si alti ingeri care tin de elemente un fel de arhangheli mai mici un fel de puteri ale Duhului Sfint. Tema discutiei era despre serafimi heruvimi, puteri, tronuri, principii, etc. Spuneau ca Dumnezeu doreste ca toti credinciosii sa dobindeasca cu adevarat duhul sfint indieferent de religia in care se afla.