View Single Post
Vechi 25.12.2011, 17:39:56
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
In primul rand oamenii nu vor mai suferi invatatura sanatoasa. Care?
Învățătura sănătoasă a Cuvântului lui Dumnezeu, preferând basmele Tradiției:

"2. Propovăduiește Cuvântul, stăruiește cu timp și fără de timp, mustră, ceartă, îndeamnă, cu toată îndelunga-răbdare și învățătura.
3. Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învățătura sănătoasă, ci - dornici să-și desfăteze auzul - își vor grămădi învățători după poftele lor,
4. Și își vor întoarce auzul de la adevăr și se vor abate către basme." (2 Tim.)

Citat:
Nu se refera strict la moartea lui, asta te-a invatat pe tine biserica adventa
M-a învățat Cuvântul. Acela pe care tu-l negi, întorcându-ți urechea de la adevăr și fiind abătut de basmele tradiției omenești.

"Șiu bine că, după plecarea mea, se vor vîrî între voi lupi răpitori, cari nu vor cruța turma " (Fapte 20,29)

Citat:
Revenind la profetie iar o interpretezi cum ai chef tu sau mai bine zis rigid! Spune ca se va intampla dupa multe zile nici macar nu spune ,in vremurile din urma!
Ți-am spus să citești cu multă atenție și rugăciune profeția... nu m-ai ascultat! Acum mă văd nevoit să-ți dau iar "mură-n gură". Citește 7 versete mai sus, acolo unde începe profeția:

"Și mi-a spus: "Iată, îți voi face cunoscut ceea ce se va întâmpla în vremea din urmă a mâniei lui Dumnezeu; că pentru vremea cea din urmă este vedenia." (Daniel 8,19)

Vezi cum negi tu Cuvântul lui Dumnezeu în favoarea basmelor? Însă nu doar cuvintele proorocului Daniel, ci și cuvântul Domnului Hristos:

"Și se va propovădui această Evanghelie a împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul. Deci, când veți vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citește să înțeleagă " (Mat. 24,14-15)

Vezi prietene că și Domnul Hristos a amintit de această profeție din Daniel 8? Și a legat-o tocmai de vremea sfârșitului, când vor fi credincioși ce o vor citi și o vor înțelege!

Citat:
Dupa multe zile poate sa insemne si in acele zile care s-a pogorat Duhul Sfant dar nu i-ti iese tie pasenta!
Prietene, o sfeclești tot mai rău! Păi pogorârea Duhului Sfânt poate fi numită "vremea mâniei lui Dumnezeu"?