View Single Post
Vechi 25.12.2011, 02:15:58
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tara tara vrem ostas Vezi mesajul
atunci permite-mi sa ma iau de eventualul tau raspuns... cum poate adevarul sa fie o persoana? adevarul e faptic e concret... o cladire inanimata(care e adevar insusi) e Iisus?.. un vierme care e adevarat , e Iisus? o masina care e adevarata e Iisus?diavolul care e adevarat conform doctrinei crestine, e Iisus?pomul, iarba, norul, sunt Iisus?deci?

Eu ma duc la carciuma si beau 3 beri.Ies de acolo si-l vad pe X cum il omoara pe Y.Ma duc la politie,ma rog,se investigheaza,nu exista alti martori dar totusi mergem in justitie.X are un avocat bun si asta incepe sa ma ia la intrebari : Ati baut in seara respectiva ? Beti in fiecare seara ? etc.In final justitia il elibereaza pe X .Deci adevarul juridic e ca X nu l-a omorat pe Y.Chiar se afirma ca adevarul juridic poate fi diferit de alte "forme de adevar " cum ar fi cel istoric sau cel stiintific.Deci eu si criminalul santem singurele persoane de pe planeta care stim adevarul.Si intr-o zi vom muri.Si adevarul moare odata cu noi.Pentru unii dintre noi e important sa credem ca Iisus e adevarul.Adevarul care nu moare niciodata.
Reply With Quote