View Single Post
Vechi 24.12.2011, 01:18:03
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Corect. Doar ca "predecesorii" nostii au primit invatatura de la cei care au primit invatatura...de la cei care au primit invatatura de la apostoli. In schimb invatatura dvs s-a bazat pe interpretarea UNUI OM.
Tot de la un om ați primit-o și dumneavoastră. Adică acel om (sau chiar oameni) care a modificat învățătura de-a lungul acestui lung traseu al "telefonului fără fir".
Că e lung traseul nu e rău, e chiar de apreciat... dar e mai corect să vedem ce zice Sursa de la capătul "firului". Dacă așteptăm până la final cu convingerea că am "recepționat" corect "mesajul", s-ar putea să avem neplăcuta surpriză să fim eliminați din "joc"...

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Si nu puteti sa imi spuneti ca "fiecare poate interpreta Sf Scriptura", ptr ca dvs nu ati interpretat-o ci ati primit o invatatura de la un om.
Fiecare trebuie să avem o convingere personală cu privire la credință. Când m-am decis să mă botez, deja aveam această convingere formată pe baza studiului (Scripturii și învățăturii acelui "om"). Puteți spune același lucru cu privire la botezul dumneavoastră?