View Single Post
Vechi 22.12.2011, 21:00:20
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Mă refeream la lungile citate din Talmud și alte scrieri tradiționale evreești. Citatele din Isaia și Iezechiel, sunt evident pasaje poetice. Dar nici așa, nu vorbesc despre "Sânul lui Avraam" - pentru care ți-am cerut referințe. Îți mai aduci aminte?
De fapt... nu vorbesc nici despre cele două expresii a căror referințe le cer insistent de 2 ani...

Dacă era să combată toate neroziile din trecut, prezent și viitor, nu-i ajungeau trei secole de viață trăită pe pământ! Și da, S-a folosit și de folclorul ebraic pe care tocmai l-ai descoperit în Talmud și scrierile lui Iosefus Flavius (felicitări!). Asta înseamnă că a fost mincinos, ori eretic?

Dacă eu spun că în Paradis vom fi frumoși și veșnic tineri ca "Făt Frumos" cu "tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte", înseamnă că sunt mincinos și eretic?
Isaia si Iezechiel nu au scris despre Sanul lui Avraam pt ca Dumnezeu nu le-a revelat asta. Iar citatele pe care ti le-am scris nu sunt pasaje poetice, poate doar in gandirea adventista.Daca Sanul lui Avraam nu ar exista iar eu ma folosesc de acest termen si zic ca el exista, invatatura mea e mincinoasa sau nu prietene? Doamne ajuta!