Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Nu esti atent prietene! Isaia si Iezechiel face parte din Traditia Evreiasca?
|
Mă refeream la lungile citate din Talmud și alte scrieri tradiționale evreești. Citatele din Isaia și Iezechiel, sunt evident pasaje poetice.
Dar nici așa, nu vorbesc despre "Sânul lui Avraam" - pentru care ți-am cerut referințe. Îți mai aduci aminte?
De fapt... nu vorbesc nici despre cele două expresii a căror referințe le cer insistent de 2 ani...
Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Si daca era traditie si neadevar, cum se face ca Hristos nu a combatut-o? Culmea, o foloseste in invataturile sale! Daca era o invatatura "babeasca" se mai folosea de ea? Vrei sa zici ca Domnul Adevarului s-a folosit de minciuni si erezii in predicile sale? Nu-i frumos prietene sa-l faci mincinos pe Hristos! Doamne ajuta!
|
Dacă era să combată toate neroziile din trecut, prezent și viitor, nu-i ajungeau trei secole de viață trăită pe pământ! Și da, S-a folosit și de folclorul ebraic pe care tocmai l-ai descoperit în Talmud și scrierile lui Iosefus Flavius (felicitări!). Asta înseamnă că a fost mincinos, ori eretic?
Dacă eu spun că în Paradis vom fi frumoși și veșnic tineri ca "
Făt Frumos" cu "
tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte", înseamnă că sunt mincinos și eretic?