View Single Post
Vechi 22.12.2011, 20:53:57
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Nu esti atent prietene! Isaia si Iezechiel face parte din Traditia Evreiasca?
Mă refeream la lungile citate din Talmud și alte scrieri tradiționale evreești. Citatele din Isaia și Iezechiel, sunt evident pasaje poetice. Dar nici așa, nu vorbesc despre "Sânul lui Avraam" - pentru care ți-am cerut referințe. Îți mai aduci aminte?
De fapt... nu vorbesc nici despre cele două expresii a căror referințe le cer insistent de 2 ani...

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Si daca era traditie si neadevar, cum se face ca Hristos nu a combatut-o? Culmea, o foloseste in invataturile sale! Daca era o invatatura "babeasca" se mai folosea de ea? Vrei sa zici ca Domnul Adevarului s-a folosit de minciuni si erezii in predicile sale? Nu-i frumos prietene sa-l faci mincinos pe Hristos! Doamne ajuta!
Dacă era să combată toate neroziile din trecut, prezent și viitor, nu-i ajungeau trei secole de viață trăită pe pământ! Și da, S-a folosit și de folclorul ebraic pe care tocmai l-ai descoperit în Talmud și scrierile lui Iosefus Flavius (felicitări!). Asta înseamnă că a fost mincinos, ori eretic?

Dacă eu spun că în Paradis vom fi frumoși și veșnic tineri ca "Făt Frumos" cu "tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte", înseamnă că sunt mincinos și eretic?