22.12.2011, 10:02:44
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Ok. Dar sa vedem ce zice mantuitorul pe cruce talharului: "Și Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ție, astăzi vei fi cu Mine în rai". (Luca 23:43). Deci ASTAZI, nu maine, nu la anul. Raiul unde este prietene? Tot in Ev. lui Luca se pomeneste de Sanul lui Avraam. Dupa parerea ta unde?
Sa continuam!
"Și când a deschis pecetea a cincea, am văzut, sub jertfelnic, sufletele celor înjunghiați pentru cuvântul lui Dumnezeu și pentru mărturia pe care au dat-o.
Și strigau cu glas mare și ziceau: Până când, Stăpâne sfinte și adevărate, nu vei judeca și nu vei răzbuna sângele nostru, față de cei ce locuiesc pe pământ?
Și fiecăruia dintre ei i s-a dat câte un veșmânt alb și li s-a spus ca să stea în tihnă, încă puțină vreme, până când vor împlini numărul și cei împreună-slujitori cu ei și frații lor, cei ce aveau să fie omorâți ca și ei". (Apocalipsa 6:9-11)
Acest jertfelnic unde se afla prietene, nu cumva in cer? Deci sufletele unde erau? Cumva tu negi existenta sufletelor?
Mai departe!
"Și am văzut tronuri și celor ce ședeau pe ele li s-a dat să facă judecată. Și am văzut sufletele celor tăiați pentru mărturia lui Iisus și pentru cuvântul lui Dumnezeu, care nu s-au închinat fiarei, nici chipului ei, și nu au primit semnul ei pe fruntea și pe mâna lor. Și ei au înviat și au împărățit cu Hristos mii de ani". (Apocalipsa 20:4)
Dupa cum vezi prietene SUFLETELE (care se aflau unde?...in cer) au INVIAT si au imparatit cu Hristos mii de ani. Si dupa cum vezi sufletele sunt intr-o stare CONSTIENTA nu dorm sau NU sunt intr-o stare de amorteala asa cum zic adventistii. NU HIBERNEAZA.
Astept parerea ta. Doamne ajuta!
|
Despre: - celebra virgulă din Luc. 23,43
- expresia "sânul lui Avraam" din folclorul iudaic (Luc. 16,22)
- și "sufletele" din cartea simbolică a Apocalipsei (6,9-11)
s-a mai discutat suficient de mult pe subforumul acesta. Sufletele din Apoc. 20,4 nu cred că s-au mai luat în discuție. Am o întrebare: cum pot fi aceste suflete deja în cer din moment ce acei martiri (neînchinătorii la semnul fiarei) încă n-au murit și posibil nici nu s-au născut încă?
|