View Single Post
Vechi 21.12.2011, 23:58:45
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Ce explicatie crestineasca ati gasit pentru internet, d-voastra, o pietista convinsa, care practicati acest obicei laic de a "naviga" pe internet?
Excelenta intrebare!
Folosesc internetul pt diverse informatii de cultura generala si religioasa apoi pt desfasurarea afacerii mele online.
Cam asta ar fi...
Intotdeauna pe ecran am 2 pagini deschise:Forumul Crestin Ortodox si pagina magazinului meu.
Daca nu ar fi existat Internet atunci as fi corespondat clasic prin scrisori,cu diferite persoane sau as fi purtat discutii telefonice.

Nu intrevad unde vrei sa aduci discutia...sunt si alte forumuri unde se pierde timp intr-un mod mai...neortodox,si totusi pot sa discern intre rau si bine,asta nu inseamna ca tot spatiul virtual este viciat!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote