View Single Post
Vechi 21.12.2011, 10:18:39
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ecaterina7 Vezi mesajul
stiu ce inseamna sa fii nas, spre deosebire de multi altii pe mine chiar ma preocupa datoriile nasilor si nu as face-o fara sa stiu ca sunt apta sa pot sa-mi fac datoria fata de acel copil, insa cum spunea si un drag parinte, nu-mi pot anula aceasta sansa din start.

iertarea pacatelor se iarta si prin milostenie nu numai la sfanta spovedanie pentru ca nu putem fi desavarsiti si ar trebui sa ne spovedim zilnic ca sa fim siguri ca atunci cand murim nu avem pacate. nu exista credinta fara fapta buna, asa-i? intr-o barca poti vasli doar cu o vasla?

eu cred ca nu ar trebui sa aruncam cu noroi in nimeni, nici chiar in profesorul respectiv, in nimeni, nu avem noi destul de multe pacate ca sa ne mai facem si judecand pe altii? stie cineva caile Domnului?

am sa imi intreb duhovnicul in legatura cu acest lucru, va multumesc ca mi-ati sarit in ajutor si mi-ati raspuns la intrebare, cu siguranta duhovnicul meu ma va indruma sa fac ceea ce trebuie.

Doamne ajuta!
Stati linistita ,unii se substituie in locul Judecatorului universal.
Vai de ei !
"Nu judecati ,sa nu fiti judecati"
Judecarea aproapelui poate deveni patima ,sa ne fereasca Dumnezeu de acest mare pacat ,ca nu ne mai mantuim.
Eu am fost oprita cateva luni de la sf.Impartasanie pt.ca am mancat de ziua Schimbarii la fata cativa mici.
Pacatul era marturisit ,deci iertat ,cainta avusesem din clipa cand am pacatuit.
Canonul e medicament pentru majoritatea penitentilor.
Daca luati medicament nu mai aveti voie sa faceti altceva?
Iertata de pacate sunteti ,dar vorbiti totusi cu duhovnicul ,pentru linistire.
Sunt persoane care nici macar nu se spovedesc si totusi boteaza ,daca ei insisi sunt botezati ortodox.
Nicaieri nu scrie ca nu aveti voie sa botezati
De celelalte aspecte ,educare copil ,grija pt.sufletul lui ,d-voastra raspundeti ,nu noi ,cei de aici.
Revin cu o intrebare retorica:Oare Dumnezeu asculta rugaciunile celor mandri ,ale fariseilor de la templu?
Doamne ajuta !
Reply With Quote