Citat:
În prealabil postat de mirela.t
wow! nu ma asteptam, Yasmina, sa cazi in ispita de a scrie asa ceva... sper sa-ti revii pana la Craciun. :)
|
In primul rand nimeni,dar nimeni nu-mi poate spune ce legatura exista intre bradul impodobit si Iisus Cristos...dar intre porc???
Nu este un secret ca sunt o mare iubitoare a naturii,iar aceasta iubire este una militanta,nu este loc de compromisuri.
Eu din iubire nu vreau sa vatam un copac doar pt placerea mea egoista.
Inainte aveam brazi in ghiveci,insa mai apoi negasind nici o echivalenta religioasa vizavi de Nasterea Domnului am renuntat si la ghivece.
Inca o achizitie egoista pt placerea mea vizuala,cand pot economisi acei bani si-i pot folosi pt mancarea unui sarman,sau ii trimit unei rude batrane,etc
De exemplu intr-o familie,se omite ajutorul unor rude sarace si batrane doar ca sa cumperi brad,ornamente si tone de mancare pt familia ta,culmea:sa sarbatoresti Nasterea lui Iisus :)
Banuiesc ca lui Iisus i-ar placea sa sarbatoresti Nasterea Sa foarte diferit de acest scenariu :)
*eu nu scriu aceste mesaje cu rautate adresata altora,ci doar atac un obicei care mie imi pare prostesc,fara sens si acoperire...