View Single Post
Vechi 20.12.2011, 12:46:04
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Asa si cu dvs, daca vreti sa cititi toate Scrierile Sf Parinti, sa cititi fiecare litera a Sf Treditii, nu va vor ajunge 3 vieti, dar puteti cunoaste invatatura corecta si fara asta.
Mă bucur că ne întoarcem de unde am plecat : pentru a "cunoaște învățătura corectă", mergem la sursa cea mai autorizată - Cuvântul lui Dumnezeu!

Citat:
UN SINGUR EXEMPLU, unde eu am contrazis invatarurile ortodoxe. Va rog, un singur exemplu.
Vă rog frumos nu-mi mai cereți acest lucru! O vor face (și au început deja) confrații dumneavoastră. Pe mine mă interesează să nu fie contrazisă învățătura Scripturii. Din partea mea, puteți să faceți praf toată dogmatica ortodoxă, e treaba dumneavoastră și relația dvs. cu Biserica Ortodoxă din care eu nu mai fac parte.

"Mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii".[/quote] În Scriptură nu o să găsiți blasfemia aceasta...

Citat:
dar dvs nu vreti sa recunoasteti si spuneti nonsalant ca schimbam expresia.
"Mea culpa!" vă spune ceva?

Citat:
Dupa ce spuneti ca omul este identic cu Dumnezeu
Domnule Lucian008, ați început cu minciunile? În cazul acesta terminăm foarte repede... Îmi pare rău, vă credeam plămădit din alt material...

Citat:
Am afirmat eu ca nu vine?
Nu, ați indus doar ideea că întârzie să vină. Dacă ați fi citit concluzia la versetele postate, ați fi prins ideea:

"Domnul nu întârzie cu făgăduința Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toți să vină la pocăință." (2 Petru 3,9)
Citat:
Repet solicitarea expresa de a da exemple unde am sustinunt invataturi neconforme cu invatatirile BO.
Am spus deja să nu-mi mai cereți asta.