Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Asa si cu dvs, daca vreti sa cititi toate Scrierile Sf Parinti, sa cititi fiecare litera a Sf Treditii, nu va vor ajunge 3 vieti, dar puteti cunoaste invatatura corecta si fara asta.
|
Mă bucur că ne întoarcem de unde am plecat

: pentru a "cunoaște învățătura corectă", mergem la sursa cea mai autorizată - Cuvântul lui Dumnezeu!
Citat:
UN SINGUR EXEMPLU, unde eu am contrazis invatarurile ortodoxe. Va rog, un singur exemplu.
|
Vă rog frumos nu-mi mai cereți acest lucru! O vor face (și au început deja) confrații dumneavoastră. Pe mine mă interesează să nu fie contrazisă învățătura Scripturii. Din partea mea, puteți să faceți praf toată dogmatica ortodoxă, e treaba dumneavoastră și relația dvs. cu Biserica Ortodoxă din care eu nu mai fac parte.
"Mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii".[/quote] În Scriptură nu o să găsiți blasfemia aceasta...
Citat:
dar dvs nu vreti sa recunoasteti si spuneti nonsalant ca schimbam expresia.
|
"
Mea culpa!" vă spune ceva?
Citat:
Dupa ce spuneti ca omul este identic cu Dumnezeu
|
Domnule Lucian008, ați început cu minciunile? În cazul acesta terminăm foarte repede... Îmi pare rău, vă credeam plămădit din alt material...
Citat:
Am afirmat eu ca nu vine?
|
Nu, ați indus doar ideea că întârzie să vină. Dacă ați fi citit concluzia la versetele postate, ați fi prins ideea:
"Domnul nu întârzie cu făgăduința Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toți să vină la pocăință." (2 Petru 3,9)
Citat:
Repet solicitarea expresa de a da exemple unde am sustinunt invataturi neconforme cu invatatirile BO.
|
Am spus deja să nu-mi mai cereți asta.