Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
Tu nu impodobesti bradul de Craciun? Nu primesti si nu oferi cadouri celor dragi?
|
Nu. Si cine sa-mi ofere cadouri?

Eu nu am avut parte de cadouri nici de ziua mea,nici de ziua numelui,nici de Mos Nicolae,nici de Mos Craciun,nu am avut nici majorat,nici banchet la sfarsitul liceului,nici excursii dupa clasa a 7-a si multe altele. Crezi ca ma va afecta cu ceva ca nu-mi fac brad de Craciun?
Citat:
Cand ai fost copil, aceste "prostii" si "tampenii" nu ti-au inseninat copilaria?
|
Ba da. Tocmai de aceea am zis ca pana la maxim 10-11 ani chestiile astea au o insemnatate,iar dupa aceea... sunt zero. Uita-te la tinerii din ziua de azi,le e gandul la cu totul altceva (bautura,sex,tigari,cluburi,discoteci,masini etc.). Daca maine ies sa agat o fata de 15 ani crezi ca mai e interesata de brazi,dulciuri si mai stiu eu ce? Sa fim REALISTI
Citat:
Eu am un bradut in ghiveci. Tot anul imi sta in curtea din spate, iar de Craciun, cateva zile e impodobit. De ce? Pentru ca e o traditie de Craciun. Ne face sarbatorile mai frumoase.
|
Sincer si eu daca as sta la curte probabil as tine un brad intr-un ghiveci,sau cel putin l-as impodobi in curte (in cazul in care as vrea sa fac asta).
Citat:
Nu stiu legatura bradului cu Iisus Cristos. Dar daca imi spui legatura datei de 25 decembrie cu Iisus Cristos si unde anume e specificat in Biblie ca aceasta ar fi data in care s-a nascut, nu mai spun nimic.
|
Nu spune nimeni ca Hristos S-a nascut pe 25 decembrie,cum nu se spune nimic nici de data Invierii (aceasta variind de la an la an). Pur si simplu e ziua in care cinstim acest eveniment (nasterea Domnului),ne aducem aminte de ea. Trebuia sa fie una din cele 365 de peste an,nu? Deci legatura cu bradul tot n-o vad.
Nu zic,e frumos spiritul sarbatorilor,dar nu in conditiile economice actuale! Plus ca nici eu nu sunt deacord cu taierea atator brazi ca dupa 1-2 sapt. sa fie aruncati sau bagati pe foc!