View Single Post
Vechi 19.12.2011, 15:49:17
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Orice pacat savarsit aici pentru care ne pocaim si il marturisim poate fi iertat. Daca nu ar fi asa, spovedania ar fi partial inutila.
Ca sa nu mai spun ca jertfa lui Hristos, pe baza careia ne sunt iertate pacatele, ar deveni inutila. Totusi, nici un pacat nu este iertat fara pocainta si marturisire. Atunci de ce ar face Iisus diferenta intre ele? El spune ca toate vor fi iertate (in urma pocaintei, se intelege) dar ca hula nu va fi iertata (sub nici o forma).

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Si propria minte si propria constiinta cum va pot spune care Traditie e adevarata si care a fost "scornita" de Sf Parinti.
Exact la fel cum dvs, propria dvs minte si constiinta va spune ca toata Sf Traditie e adevarata. E o alegere de a crede, bazata pe anumite rationamente, validate de mintea dvs ca ar fi bune. Deci, atat timp cat exista om va exista si subiectivitate. Nici mie nu-mi place asta, dar nu am ce face. As vrea sa detin adevarul absolut. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote