Citat:
|
În prealabil postat de NiCcoleta
ce m-ar retine daca m-as impartasi la sfirsitul fiecarei saptamini daca eu ma spovedesc inainte de fiecare impartaseala , daca tocmai acest fapt este important in Sfinta Liturghie? Cred ca daca nu ne impartasim la Sfinta Liturgie macar acel timp il petrecem laudaindu-L pe Dumnezeu alaturi de ingeri,stiu ca atunci cu siguranta stau in fata Sa si ma cutremur si ma bucur...
|
Nu stiu ce te retine. Eu asta fac: in fiecare saptamana spovedanie si impartasanie la Liturghie. Totusi n-as fi de acord in fiecare zi. De fiecare data cand stau la impartasit si se canta pricesne ( cand se impartasesc preotii ) vai de capul meu. Ma apuca o frica ( chiar din timpul cand se canta Tatal nostru ) si il implor pe Hristos sa-i fie mila de indrazneala mea. Si intotdeauna I-a fost mila si nu am simtit sa-mi fie spre osanda impartasania. Dar odata era sa-mi fie spre osanda ( nu m-am pregatit corespunzator ). Cand am iesit de la spovedit ( dupa ce m-a certat duhovnicul pentru un pacat pe care il faceam ) pana la impartasanie eram in deznadejde totala. Dupa ce m-am impartasit mi-am revenit. Dar sa nu creada cineva ca din cauza duhovnicului am ajuns in deznadejde. Nu m-am pregatit corespunzator. Dar de-atunci n-am mai indraznit sa ma impartasesc fara o pregatire cat de cat.