View Single Post
Vechi 06.09.2007, 20:27:07
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica
CUMPLIT DE DUREROS! O bunicuta m-a apucat de mana si mi-a soptit: mama da-mi un strop de putere..avea niste ochi imensi albastri si plini de lacrimi. Si-a plecat capul neputincioasa si a inceput sa planga in pumni. Ce vedeti la tv. e NIMIC!! Offf fratilor va rog cu lacrimi, Donati din inimile fratiilor voastre, un suspin, o lacrima, o rugaciune fierbite pentru acesti sinistrati..
Draga Jeni,

E intr-adevar tare dureros. Si ce e mai trist e ca suntem cu totii vinovati de ce li se intampla acestor oameni. Pentru pacatele mele, ale fiecaruia dintre noi, Dumnezeu ingaduie ca natura se se revolte. Se spune ca in Rai, dupa cadere, natura ar fi dorit sa-i distruga pe Adam si pe Eva, dar a fost oprita de Dumnezeu. Sa nu credem ca Dumnezeu nu e iubitor in ce face, nu. El e foarte iubitor, fiindca daca ar fi sa dea dupa cat suntem noi de mizerabili, ar fi numai durere si intristare aici. Dar cred ca Dumnezeu mai vrea sa ne spuna in mod subtil sa ne intoarcem la calea cea dreapta, fiindca El e bun, dar e si drept.

Sa ne unim mereu gandurile in rugaciune pentru cei in suferinta, pentru bolnavii stiuti si nestiuti, pentru cei din spitale, orfelinate, azile, pentru femeile insarcinate, pentru elevi, studenti si profesori, pentru cei care sunt in calamitati, in deznadejde, in mari ispite, si mai ales pentru cei adormiti. Si daca tot am facut lista, sa ma aveti si pe mine in gandul vostru, asa cum si eu va am in al meu.

Cu drag,
Elena
Reply With Quote