Citat:
În prealabil postat de tinutza
|
Eu nu contest ca Lumina Sfanta vine de la Dumnezeu. Chiar cred ca vine de la Dumnezeu. Dar e bine sa nu fortam unele afirmatii. Asa cum o lucrare stiintifica poate fi discreditata pentru ca s-a adaugat unele mici "rotunjiri" pentru a intari ideea care ar fi putut fi sustinuta fara acestea, asa e bine sa nu acordam "caracteristici" care nu se pot verifica Luminii Sfinte. In toate filmuletele pe care le-am vazut, cei care incercau sa arate ca Lumina nu arde, o treceau suficient de repede ca sa nu arda. Daca ar fi facut exact acelasi experiment cu un foc obisnuit, pentru acelasi timp rezultatul ar fi fost acelasi. Nici unul nu a lasat Lumina 10 secunde de exemplu, pentru ca s-ar fi ars si ei stiau asta ptr ca ii simteau caldura. Si orice om rational care se uita la filmulet nu o sa ia de buna marturia pesoanei respective. Mai mult pentru ca asta este o exagerare un necredincios ar putea crede ca si venirea Luminii din Cer este de aceeasi natura. E bine sa ne bazam pe credinta, dar sa nu uitam ca si ratiunea este tot de la Dumnezeu. Chiar daca lumina nu ar arde la inceput nici un filmulet, sau documentar video nu demonstreaza asta. Poate ca nu arde ptr un timp scurt, dar nu putem sa sustinem asta cu certitudine.