Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Cum o fi cu "plangerea si scrasnirea dintilor" nu stiu. Probabil de la suprimarea existentei se trage.
|
Argumentul acesta mi s-a părut cel mai comic, deși în esență expresia e plină de tragism. Păi domnule Lucian, dinți de diamant să ai și după 2-3 miliarde de ani de scrâșnit ți se tocesc!
Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Pe acelasi princiupiu nu ar fi corect nici ca cei drepti sa se bucure de viata vesnica ptr cateva zeci de ani de fapte bune. Si ele destul de relative, ptr ca daca de pocaiesti de ele poti sa te mantuiesti chiar daca toata viata ai fost un pacatos. Dar nu, in cazul asta Dumnezeu eu bun. E bun si ii rasplateste pe cei buni uitand de dreptate. Masoara cu masuri diferite. Dar fiind atotputernic isi permite, nu? Oricum e legea Lui. Dar nu poate sa fie tot legea lui sa existe vesnic pacatosii si totusi sa se chinuie ptr vesnicie. Nu ptr ca am stabilit Dumnezeu S-a consultat cu dvs cand a stabilit ce e drept si ce nu
|
Așa cum am mai spus, Dumnezeu răsplătește inegal, însă datorită harului Său, după modelul discriminării pozitive. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al iubirii, nu cel mai odios torționar al Universului!