View Single Post
Vechi 18.12.2011, 07:31:55
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
In iad sunt oameni care nu se mai pot ruga, care poate nu au cele de trebuinta. Adopta un om din iad, sau mai multi dupa puteri si roaga-te lui Dumnezeu sa-i boteze, cuminece si spovedeasca daca e nevoie, da Liturghii pentru el si da poamna pentru el sa aiva ce ii trebuie. De asemenea roaga-l pe Dumnezeu sa il ajute sa se curateasca de pacate si sa ii iua in considerare rugaciunile de bine. Amin.

Ce faci aproapelui tau, si Dumnezeu iti face tie. Daca faci asta si ajungi la zdup, Dumnezeu va gasi o cale sa-ti intoarca binele facut.
Intersantă idee. Dar, având în vedere că eu însumi sunt în toboganul care duce spre iad, la ce i-ar folosi celui de acolo faptul că îl adopt ? Poate orbul să fie călăuză celui care nu vede ? Nu mai bine nu aș adopta eu, ci m-aș lăsa adoptat de un om din Cer, care să îmi fie curator (purtător de grijă) până ce Îl voi cunoaște pe adăvăratul meu Tată ?

Și, fiindcă nu am auzit de vreun sfânt Mihnea, mă încredințez sfântului Dismas, tâlharul din dreapta, care s-a mântuit în ultimul ceas, pe când era deja în anticamera morții. Sper să mă ajute să fiu și eu asemenea lui și ca Domnul să nu își amintească de tâlhăriile mele, ci să îmi spună: "mâine vei fi cu Mine în rai !" Sancte Dismas, ora pro mihi !

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote