Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90
Poate ca Dumnezeu a ingaduit acel incendiu pentru a atrage din nou atentia oamenilor asupra copiilor si a faptului ca au nevoie de ajutor. De aceea a si avut El grija sa nu fie victime si nici pierderi prea mari. Iar acum uite ca in preajma sarbatorilor oamenii si-au intors iar privirea spre acei copilasi nevinovati si si-au gasit noi resurse de milostenie si bunatate. Astfel copiii au parte de ajutorul si sprijinul pe care il merita, iar cei care ii ajuta sunt cu un pas mai aproape de mantuire.
|
Cam așa am perceput și eu acestă ”întâmplare/încercare” prin care trec supraviețuitorii masacrelor ginecologice din tabăra de la Valea Screzii. Cred că pe lângă atenția uriașă atrasă de mediatizarea generoasă din ultimele zile, ar trebui verificate cu mare atenție instalațiile electrice, cele de încălzire și cam tot ce poate produce incendiu, prin utilizare inadecvată, în incinta taberei.
Sunt sigur că Domnul va transfigura necazul lor în bucurie de ordin superior, iar emoția transmisă României va trezi cât mai mulți oameni din agitația consumistă caracteristică acestei perioade.