Subiect: Cum putem ajuta?
View Single Post
Vechi 17.12.2011, 18:48:17
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
de acest gen de ajutor vorbeam.
nu stiu care este situatia actuala. presa considera, probabil, ca subiectul nu mai este interesant.
stiu ca initial femeia isi refuzase copii.
dar noi nu stim prin ce ganduri, stari, temeri, trece proaspapa mamica.
femeia are nevoie de ajutor pentru a-si accepta noul statut. nu e usor.
de aceea PS Vicentiu a promis ca Biserica le va ajuta, mai ales pe femeie, in noua viata.
practic fosta maica trece prin ce a trecut la depunerea voturilor. a murit si s-a nascut din nou. este o alta persoana.
iar la intrebarea: cine esti tu soro?
ea ar trebui sa raspunda: sunt mama celor doua fetite.
Situatia e urmatoarea: ea a decis sa isi creasca fetitele, a spus ca a fost un moment de ratacire acel refuz de a le recunoaste ca fiind ale ei. Fratele femeii, unchiul fetitelor, a spus ca e dispus sa le gazduiasca si din cate am inteles, s-au si mutat la el. Am spus ca nu inteleg ce fel de ajutor putem da, pentru ca nici doamna in cauza, nici apropiatii nu au declarat ca ea nu ar avea posibilitati sa isi creasca fetitele. In presa nu a aparut nimic despre situatia lor financiara, dar sunt sigura ca daca era nevoie de un astfel de ajutor, s-ar fi scris in ziare sau undeva despre asta. O vorba buna? Sigur ca as avea, nu o judec. Dar doamna nu e aici, pe forum, deci nu am cum sa ii adresez aici acele vorbe de sprijin de care ziceai si tu. Sper ca acum ai inteles de ce intrebam la ce fel de ajutor se referea cea care a deschis acest thread.
Reply With Quote