Buna Luciane , Anita nu si-a dat seama cred ce ai vrut sa spui !
Din cate stiu eu adventii cred ca profetiile sau sfarsit in nu stiu ce an de aceea ei numai au in biserica profeti! Bine ei nu au mai multe lucruri ca si alti protestanti!Ei au avut insa doar o persoana care a profetit si aceea a profetit fals dupa cum am vazut!
Dar sa cercetam mai atent un pasaj biblic!Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sint dintre ai nostri. (1Ioa.2:19)
Se stie ca membrii biserici advente au iesit din diverse biserici deoarece credeau cu tarie ca Domnul vine. Sa zicem ca acele biserici erau adevarate! Atunci adventii au iesit din mijlocul lor si au fost amagiti! Miler nu s-a mai intors in clubul adventilor dandu-si seama ca a gresit! Deci adventii implinesc astfel cuvintele scripturii in mod negativ :Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi. Si adaug eu : si nu ar fi fost prostiti!
Daca celelalte biserici nu erau adevarate care era biserica adevarata? Pentru ca nici o biserica nu a fost deacord cu amagirea adventilor! Ca si in ziua de azi cu acel adventist nu stiu ce ramura care a profetit sfarsitul lumi dar nu a fost bagat in seama de nici o biserica!
Astept raspunsul lui osutafaraunu sau lui Grasu.Cum interpreteaza acest verset la modul general dar si la acel timp cand domnul Miler a amagit adventii! Daca vor sa imi scrie mai repede sa se duca in alta tara in care azi nu e sabat. :)))))
|