View Single Post
Vechi 16.12.2011, 13:57:58
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Acesta este versetul: "Iar Eu vă spun că, în afară de vina desfrânării, oricine-și va lăsa femeia și va lua alta, săvârșește adulter; și cel ce a luat-o pe cea lăsată, adulter săvârșește". Acum concret ce invata gresit BO referitor la acesta invatatura?
Da. Acesta este versetul. Va ramane dvs. sa observati in ce masura sunt respectate aceste invataturi ale Mantuitorului. Eu nu comentez, pe acest topic (a facuto pe altele).

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Daca sunteti de acord deschidem acest nou topic. Imi pare rau, dar in afara de ziua de odihna nu stiu foarte multe diferente,
Cred ca am fost destul de clar si totusi nu m-ati inteles. Ma refer la diferente de aplicare a unor invataturi din ortodoxie (am dat ca exemplu Crezul si anumite puncte din Catehismul ortodox). Voiam sa spun ca in anumite situatii adventistii sunt mai ortodocsi decat ortodocsii (respecta mai bine invataturile ortodoxe biblice).

Deschideti dvs. un topic pe acesta teama, referitoare la invataturi ortodoxe biblice si respectarea lor de catre biserica AZS.