View Single Post
Vechi 16.12.2011, 11:41:23
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Daca v-ati nascut si ati fost botezata in familie de catolici nu e asa grav ,in acest caz nu inteleg de ce va simtiti atrasa de acst forum.
Pentru ca aici mai citesc si lucruri folositoare pentru mine, cred eu.
Citat:
Pentru ca exista diferente intre ortodoxie si catolicism destul de mari daca ne referim numai la traire ,la relatia cu Dumnezeu.
La ortodocsi e mai multa cercetare a vietii personale ,intoleranta cu propriile pacate.
Din ce citesc aici observ ca unii dintre coreligionarii dumneavoastra sint intoleranti cu pacatele catolicilor, nu cu ale lor insisi. Intimplator si la catolici e multa cercetare a vietii personale. Acum citeva zile l-am sarbatorit pe sfintul Ioan al Crucii, va pot indica si eu o bibliografie referitoare la cercetarea vietii personale.
Citat:
Daca va veti intoarce la ortodoxie si va veti spovedi si va veti impartasi mai des ,cam la 40 de zile cel mult ,veti vedea schimbari in sufletul d-voastra,veti pacatui mai putin.
Ortodocsii practicanti se feresc sa osandeasca ,sa vorbeasca de rau.
In afara de asta ,veti avea si realizari mai mari ,din toate punctele de vedere desi ispitele nu vor lipsi.
Doamne ajuta !
Multumesc pentru sfat. Cu siguranta ca cel care face ceea ce ati spus pacatuieste mai putin. Ma voi stradui sa fac si eu acest lucru, in biserca mea. Nu am cum sa ma intorc la ortodoxie pentru ca nu am parasit-o. M-am nascut catolica.
Reply With Quote