View Single Post
Vechi 16.12.2011, 07:45:47
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
P.s 2 miscarea adventa parca am hotarat ca a fost creata de oamenii amagiti de Miler .
Altceva trebuie sa hotarasti: sa te documentezi. Miscarea adventa a fost un fenomen care s-a desfasurat in mai multe zone de pe glob si la care au aderat credinciosi din mai multe confesiuni religioase.

P.S. Ai grija sa nu mai faci confuzie intre miscarea adventa si Biserica AZS.

Citat:
P.S 3 White a profetit sfarsitul. Uitati aici:
"Ingerul meu insoțitor mi-a spus 'vremea aproape s-a dus. Pregătiți-vă, fiți gata, pregătiți-vă.' . . . acum aproape că s-a dus vremea . . și ceea ce noi am invățat timp de ani de zile, ei trebuie să invețe in cateva luni." (Scrieri timpurii, p. 64-67).
Si Sfintii Apostoli au profetit "sfarsitul",apropiat, fara sa dea o data calendaristica:

"Fiti si voi îndelung rãbdãtori, întãriti-vã inimile, cãci venirea Domnului este aproape."(Iacov 5:8)

"Sfîrsitul tuturor lucrurilor este aproape." (1 Petru 4:7)

Ce nu este in regula? Nu convine mentalitatea de adventist (chiar daca si Sfintii Apostoli au avuto)?

Citat:
Ambele profetii scrise de Grasu nu au valabilitate! De exemplu baptisti,penticostali si alte culte neoprotestante se dezic ferm de miscarea ecumenista!
Alo. Cine a vorbit despre ecumenism?

Citat:
Ps 4 Grasu si-a dat seama ca osutafaraunu a fost evaziv si a prezentat cele doua profetii.
Nu cred ca esti in masura sa tragi concluzii. Eu, doar am remintit ceva ce era deja postat, tot pe acest topic. Altceva nu mai stiu pe aceasta tema si, de aceea sustin indemnul facut de osutafaraunu de a ne indrepta spre profetiile din Sfanta Scriptura (in special cele din cartea Revelatiei). Sunt foarte interesante si de netagaduit.