View Single Post
Vechi 13.12.2011, 14:06:47
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Povesti din astea am auzit nenumarate. Nu cred ca parintele a mintit ci cred ca a interpretat acel dialog subiectiv. Am mari dubii ca un om cu scaun la cap se angajeaza intr-o munca stiind ca nu va avea rezultat. Deci nu pot crede ca un preot catolic va spue "noi nu-l avem pe duhul" si continua sa lucreze in via Domnului.

Referitor la evlavia la sfintii parinti: ce v-ati fi facut fara bibliotecile Vaticanului? Nu prea ati fi avut de unde sa cunoasteti scrierile sfintilor parinti daca nu ar fi existat multa si tacuta munca a calugarilor catolici, care s-au straduit sa transmita din generatie in generatie acele pretioase scrieri...
mda...dar de cruciada a 4-a ati auzit doamna in care Constantinopolul a fost jefuit de cruciatii catolici, bineinteles cu binecuvantarea "urmasului Santului Petru" ? Atunci nu au fost jefuite si celebrele biblioteci ale Constantinopolului? Nu au fost furate si manuscrise? Dupa acesta cruciada Vaticanul si-a imbogatit "fondul de carti" si manuscrise. Asa ca lasati-ma cu calugarii catolici, acesti adevarati "soareci de biblioteca". Doamne ajuta!
Reply With Quote