Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Si cele mai multe avorturi din Europa sunt in Romania si Rusia. La asta ce aveti de comentat ?
|
Daca ar fi sa ne raportam la anticonceptionale care sunt tot mijloace avortive ,campionii avorturilor sunt in occident
Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Dar, vedeti, Biserica Catolica nu va disparea pana la sfarsitul veacului, si pentru asta nici macar nu trebuie sa ne rugam, pentru ca nu indraznim sa-L facem mincinos pe Cristos. In schimb, ne rugam pentru cei aflati, voluntar sau involuntar, in schisma, pentru ca ei sa revina acasa, in Una, Catolica si Apostolica Biserica.
|
"Am fost la Vatican. Mi-au aratat muzeul, cartile pe care le lucreaza ei acolo, o biblioteca extraordinara, cu milioane de carti, kilometri. Le-am pus o intrebare simpla: “
cinstiti parinti, sunteti multumiti cu atata cultura cata aveti?“. Stiti ce mi-au zis:
“Parinte, vorbiti-ne ceva de rugaciunea inimii. Dumneavoastra aveti mistica, noi avem cultura aceasta, politica, si ea ne usuca si se osifica. Dumneavoastra aveti duhul, pe care noi nu-l avem“."(par.Ioanichie Balan