View Single Post
Vechi 13.12.2011, 09:25:56
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Si cele mai multe avorturi din Europa sunt in Romania si Rusia. La asta ce aveti de comentat ?
Daca ar fi sa ne raportam la anticonceptionale care sunt tot mijloace avortive ,campionii avorturilor sunt in occident

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Dar, vedeti, Biserica Catolica nu va disparea pana la sfarsitul veacului, si pentru asta nici macar nu trebuie sa ne rugam, pentru ca nu indraznim sa-L facem mincinos pe Cristos. In schimb, ne rugam pentru cei aflati, voluntar sau involuntar, in schisma, pentru ca ei sa revina acasa, in Una, Catolica si Apostolica Biserica.
"Am fost la Vatican. Mi-au aratat muzeul, cartile pe care le lucreaza ei acolo, o biblioteca extraordinara, cu milioane de carti, kilometri. Le-am pus o intrebare simpla: “cinstiti parinti, sunteti multumiti cu atata cultura cata aveti?“. Stiti ce mi-au zis: “Parinte, vorbiti-ne ceva de rugaciunea inimii. Dumneavoastra aveti mistica, noi avem cultura aceasta, politica, si ea ne usuca si se osifica. Dumneavoastra aveti duhul, pe care noi nu-l avem“."(par.Ioanichie Balan
Reply With Quote