View Single Post
Vechi 12.12.2011, 07:38:55
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Apai dumneata cred ca tot pe Ap. Petru l-ai ascultat cand te-ai lepadat de Hristos din Biserica Ortodoxa.
Probabil i-am urmat exemplu (dar nu cel dat de dvs.). Asa cum Sfantul Apostol Petru si-a schimbat confesiunea(ca sa nu se mai spuna ca este pacat asa ceva) si s-a alaturat lui Hristos, tot asa am facut si eu.

Citat:
La avatar scrie clar de ce religie sunt, la dumneata nu scrie, si socotesc ca mereu am postat ce ne invata credinta noastra ortodoxa, asa incat sa nu existe dubiu in ce cred si in ce nu.
Dumneata crezi in invatatura ortodoxa, iar eu cred in invatatura Sfintei Scripturi. Dumneata crezi ce spune un preot (fara sa verifici cu Scriptura), iar eu cred ce spune un Sfant Apostol, in Sfanta Scriptura. Asa ca nu exista nici un dubiu in ce credem fiecare.

Citat:
Auzi, domnule, 1800 de ani nu si-au pus crestinii intrebarea daca sa manance sau nu carne, fireste, cand nu e post, si acum vin niste ametiti sa ii zapaceasca de cap, ca numai ei il inteleg pe Sfantul Petru.
Totul se cunoaste dupa roade. Acesti "zapaciti" care respecta normele de sanatate lasate de Dumnezeu in Sfanta Scriptura sunt mai sanatosi si au o viata mai lunga (daca intr-adevar respecta aceste norme). Vedeti acest documentar, facut de persoane neutre: http://www.revelatia.ro/docs/the_adventists.html.

Ceea ce gasim in Levitic 11 si Deuteronom 14 poate fi numit primul (si intaiul, pentru ca este de la Dumnezeu) tratat de medicina preventiva. Este problema dvs. daca respectati aceste legi ale sanatatii, date de Dumnezeu, pentru sanatatea omului. Trebuie sa luati aminte la faptul ca acele legi sanitare din Sfanta Scriptura, nu aveau nimic ritualic si nimic specific evreilor (existau de pe vremea lui Noe). Erau pentru toti oamenii. Eu, in calitate de "zapacit" le voi respecta, pazindu-mi ceea ce Dumnezeu a numit ca fiind "templu al Duhului Sfant" (adica trupul meu).
Reply With Quote