View Single Post
Vechi 04.09.2007, 16:20:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
uneori panica se instaleaza pe termen lung..ai fost norocos...frisoane,o tulburare inexplicabila,dorinta de a muri si teama in acelasi timp,tendinte de sinucidere,ganduri de tot felul,de-a valma.........depresia e nimic..cunosc sentimentul
teama nejustificata,frica de singuratate,de intuneric..etc.etc.Psihologii recomanda supravegherea bolnavului,mijloace de destindere,atmosfera placuta in jurul lui,terapie ocupationala(in functie de aptitudini..pictura,sport etc),program plimbari..prin CREDINTA..mari sanse de ameliorare,de vindecare....la cei instabili in credinta boala recidiveaza uneori .
urzicutza draga, n-ai intezeles, eu nu doream sa mor, eram shi disperat, dar vad ca exista si cazul cand vrei sa mori, oricum astea s-au intamplat acum catziva ani dar acum pe mine ma ispiteshte suicidul duhovnicesc, adica antihrismul shi nu stiu cum sa nu ma inhaitez... e deajuns un bobarnac, un gand, shi apare nepasrea sau o manie de cateva secunde shi sunt gata sa-mi pierd cumpatul, sa-mi bag picioarele shi sa ucid ceva.... e o manie ce-mi da ametzeli... e ca un rezultat, ca o concluzie care nu are alta soarta decat sa ma scoata din mintzi........ de acea banuiesc ca ar fi nevoie mare de logimoi shi de amerimnia shi nepsis pe langa rugaciune.....
Reply With Quote