View Single Post
Vechi 08.12.2011, 13:10:50
oana72
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Ba dimpotriva, Moshule, iti dau toata dreptatea, caci cred ca ai vorbit drept.
Si iti multumesc pentru cuvintele tale, binefacatoare sufletului meu orbit.
Si imi cer iertare pentru ca te-am mahnit, asa cum am cerut iertare si Oanei. (Pe Scotland sunt in continuare mohorit de suparat...)
Cat despre femei si atitudinea mea despre femeia crestina, in special, am aratat deseori aici pe forum care imi este pozitia. Detest feminismul, din adincul sufletului. Dar am de invatat, mult mai am, cum sa ma exprim atunci cand imi pare ca intalnesc duhul pe care il detest. Ca nu vorbesc ideilor, ci oamenilor in carne si oase, lucru pe care, vai, l-am uitat ieri, spre rusinea mea...
Ce s-o mai lungim, am dat-o rau de tot in bara cu postarile acelea.. Imi e jena sa le recitesc. dar va trebui, pentru a infrunta caderea nervoasa din acele clipe.
As fi vrut sa nu se fi intamplat.
Rog pe toata lumea sa ma ierte. Caci ma caiesc amar. Si, of, parca nu ma recunosc... Iertati-mi, fratilor, ratacirea, va rog, daca se (mai) poate...
Imi cer si eu iertare, trebuie sa intervin ca sa nu-l judecati aspru pe fratele Cezar, vina imi apartine pentru critica pe care mi-a adus-o, intr-o discutie privata am afirmat ca barbatul este slab neargumentand suficient ce anume am vrut sa spun prin asta. Afirmatia aici e scoasa din context.. Am vrut sa spun ca femeile ar trebui sa fie mai temperate in modul in care se imbraca, aranjeaza, sa fie mai decente. Femeia poate uza de arta seductiei sa zapaceasca barbatii si din nefericire cunosc multe relatii destramate din cauza ca barbatul a fost cel care a plecat dupa o "ea" mai atragatoare, mai cocheta, mai aranjata.
Chiar si in biserica vad de multe ori femei prea aranjate, prea fardate.. femeia cred eu ca are un rol urias in pastrarea linistii in familie, ea trebuie sa inspire incredere si nu suspiciune. Mamele ar trebui sa-si educe fiicele sa se comporte decent, va spun asta cu o oarecare durere, eu am baieti, trei, cu varste de 15, 10 si respectiv un an iar cel de 15 este foarte prins in vartejul fetelor, am o teama organica de lumea lor, de anturajele lor, de generatia lor pe care noi, adultii, nu o mai putem stapani.
Inchei cu speranta ca am adus putina lumina..
Reply With Quote