View Single Post
Vechi 07.12.2011, 21:54:33
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
E problema fiecăruia pe baza căror principii își organizează viața. Dar când îi pedepsești pe alții pentru că aleg alte principii, atunci nu, nu cred că astfel de oameni trebuie lăsați în pace să-și impună în continuare propriile idei în viața altora prin violența și pedeapsă.

Consolați-vă cu gândul Sfârșitului, în timp ce viața va trece în continuare pe lângă dvs.
prietene, tarile musulmane vor sa fie lasate in pace, sa traiasca cum vor, nu sa fie "luminate" de acest "far al democratiei" care este (ce gluma buna) SUA. Ce au cautat in fosta Iugoslavie americanii? Au bombardat-o si au plecat. Era Iugoslavia o amenintare la adresa securitatii SUA si a tarilor membre NATO? Nu, dar trebuiau americanii sa-si testeze noile arme. Acum o duc mai bine? Si spui ca e vina lor ca o duc asa, ca nu vor sa munceasca. OK , dar unde? In ruinele fabricilor bombardate de americani?Fratele meu mai mare a lucrat in Iugoslavia intre anii 1994-1997 si chiar erau foarte civilizati si instariti marea majoritate a iugoslavilor, pana sa vina "civilizatorii" cu pax americana de a dezmembrat tara asta si au dus-o cu 60-70 ani inapoi. Si iugoslavii erau mainute? Si astia aveau bombe atomice sau arme de distrugete in masa? Nu cred! Asta fac americanii, iar noi europenii ca fraierii, ii pupam in...dos.Nu degeaba Jean Monnet a zis ca adevarata amenintare a Europei este America si de aceea de a contracara expansiunea americana este de a lua fiinta Statele Unite ale Europei. Din pacate pt noi, nu s-a intamplat asta. Doamne ajuta!
Reply With Quote