Romania, saraca tara bogata !
Pai evident ca treaba asta cu aurul este facuta intentionat ca sa se asigure ca Romania nu are cum sa iasa din datoriile externe si sa devenim noi sclavii lor. Si cei de la conducere sunt marionetele U.E. si NATO. Nu le pasa de Romania si neamul nostru, altfel nu ar fi permis sa se intample ce s-a intamplat in ultimii 21 de ani. Mai este o treaba. Romania teoretic este o tara ortodoxa, iar asta deranjeaza, ptr. ca nu isi pot pune ei in aplicare planurile si Noua Ordine Mondiala. Iisus a zis parca ceva de genu ca daca pe El l-au rastignit si batjocorit, nici pe noi, crestinii, nu ne vor lasa in pace. Iar daca Romania e ortodoxa, este logic ca sa aiba mereu atacuri si defaimare din partea celorlalte state. Insa e dublu trist ptr. ca asta se intampla in interiorul tarii.
Vor sa ne faca sa credem ca Romania nu are nici o sansa, ca este la pamant, ca din cauza BOR este asa si alte chestii. Vor sa ne slabeasca credinta in Dumnezeu si neam. Ori, v-a lasa Dumnezeu sa piara un neam bine credincios Lui? Evident ca nu.
Eu sunt de parere ca Romania ar fi fost mult mai ok fara UE si Nato. Am scapat de Moscova si ne conduce Bruxelul. Nu era mai bine sa ne vedem de treaba noastra si sa nu aderam nicaieri? Aici nu ma refer sa fie Romania peste alte tari, ci sa isi vada de treaba ei. Ori, aderarea la UE nu a fost spre binele romanilor, chiar daca initial parrea a fi o treaba buna, liber sa calatoresti, sa muncesti in afara si cam atat. Daca va faceti timp sa cititi legile si regulile UE o sa constatati ca seama destul de mult cu vechiul URSS. Asa vad eu. Noi ar trebui sa stim mai bine ce e bine pentru noi, nu Bruxelul sau cancelarul Germaniei. Nu cumva aceiasi Europa care ne conduce astazi, dupa ce s-a folosit in WWII de noi ca sa castige razboiul cu Germania ne-a dat pe mana Rusilor, fara sa ne lase macar sa fim prezenti la conferinta post-razboi? Nu cumva aceasta europa ne-a bus bete in roate de n-ori ca sa ne uim principatele? Nu cumva aceasta Europa a avut grija sa ne omoare conducatorii buni si credinciosi? De ex. la moartea Domnitorului Brancoveanul au fost prezenti reprezentanti ai tarilor europene, chiar daca teoretic a fost omorat de otomani. N-au ridicat un deget ptr el. Cu aceasta Europa suntem aliati? (nu zic ca noi nu am gresit in nimic de-a lungul istoriei, aici vorbeam strict de Europa si noi de-a lungul timpului)
Libertatea adevarata inseamna sa nu depindem de nimeni, nici UE, nici URSS, nici Nato nici nimeni.
Off-topic intr-un fel. Romania mai are ori ba petrol? Mai ales in zona Ploiestiului si Marii Negre? Sonde am vazut parca in ambele zone, dar nu stiu exact daca mai este asa mult. De asemenea am vazut o fabrica americana in zona Ploestiului care se ocupa de petrolul nostru. interesant. Deci ce cantitate de petrol mai are Romania?
|