07.12.2011, 13:41:28
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
O reactie normala...si sunt convins ca nu sunteti singurul...lumea se prabuseste, si e pentru mantuire, nu-i asa, daca terra este cilindru, sfera, geoid, cub, sau poliedru.
Sa va zic un secret de grad inalt, cam 38 cu 9: pamantul e amoeboidal!!
Serios acum, frate Florin-Ionut: nu gandesti ca un univers ca cel propsu de pamantoplatisti/fixisti este un univers meschin? Logic: un Dumnezeu infinit ca puteri produce un Univers nesfarsit la scara detaliior si a dimensiunilor, omeneste vorbind. Si chiar ingereste. Dumnezeul meu, pe o planeta neinsemnata dintr-un brat al acestei Galaxii, a creat OMUL. A creat si continua sa creeze fiinte. "Tatal Meu lucreaza, si Eu deasemnea lucrez". Cine a zis-o?
Un univer meschin de doi bani este mai potrivit pentru starpitura de demiurg al gnosticilor, nu pentru Dumnezeul meu si, cred, si al tau.
|
Theodor,
Ți-am mai zis că există alte fire de discuție pe teme duhovnicești.
Logic este ca Dumnezeu să creeze ce vrea, nu ce poate. Dacă vrea un PP, se face. Universul este minunat și în varianta asta, este suficient să observăm viața de pe Terra pentru a ne da seama de acest lucru.
|