Sunt de accord ca trebuie sa acordam o atentie sporita hranei noastre.
De cand cu prichindeii am renuntat la mezeluri, la iaurturi marca Danone si partenerii, la sucuri carbogazose, al mancare la pachet, la mancarea la conserva.
Acum gatim cat se poate natural. Dar nu e natural ptr ca morcovii sunt din ungaria, ceapa tot din import, conopida si brocoli nu avem decat in sezon, dar postul craciunului cum nu e insezon trebuie sa le achizitionam s.a.
Repet, trebuie acordata o atentie deosebita hranei. Dar cu mare grija! Ca nu cumva grija ptr trup, ptr sanatate, sa umbreasca grija ptr suflet: adica nu tin post asa cum invata Biserica ca imi este dificil sa pregatesc altceva de mancare datorita faptului ca sotul/sotia din recomandari medicale nu posteste, si de aia nu postesc nici eu. Sau neglijam rugaciunea, sau mersul la Sfintele Slujbe.
Templu al Duhului Sfant inseamna ca Duhul Sfant isi face salas acolo. Iar apostolul Pavel invata ca " Roada Duhului este iubire, bucurie, pace, îndelungă-răbdare, bunătate, facere de bine, credincioșie,
23 blândețe, înfrânare, curăție; împotriva unora ca acestea nu este lege." Gal 5, 22-23.
Asadar fratilor, sa le facem intai pe acestea, iar pe acelea sa nu le lasam nefacute!