View Single Post
Vechi 06.12.2011, 11:30:48
CODRUTA3 CODRUTA3 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.11.2010
Locație: Dej
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
In mod sigur copilul sau sotul va avea o bucurie nemaipomenita ca primeste o scrisoare de la Polul Nord, semnata de Mos Craciun!
Domnule, noi l-am increstinat pe Mosul. Mosul traieste printre noi(si fiecare dintre noi poate fi mosul) si aduce daruri copiilor in preajma sarbatorii Nasterii Domnului, deoarece Domnul il trimite.
Asadar, mosul de la Polul Nord e o iluzie ptr iubitorii de Coca -Cola!
felicitari Lore86 pentru copilasii tai si multumim ca ai impartasit cu noi frumoasele intamplari. eu cred ca nu avem nevoie de o zi speciala ca sa vedem cate minuni se intampla in viata noasta si cate daruri primim de la Dumnezeu. In fiecare zi El ne ajuta si ne binecuvanteaza cu darurile sale. eu, de exemplu, nu am primit niciodata daruri de Sf. Nicolae, de Craciun sau de ziua mea, pentru ca fac parte dintr-o familie numeroasa si saraca, si grija parintilor era sa ne puna de mancare pe masa in fiecare zi si sa ne imbrace, nu mai erau bani si de cadouri, fie ele si niste simple dulciuri sau fructe. Cu toate acestea nu am simtit niciodata ca mi-ar lipsi ceva din toate astea deoarece am primit de la Domnul tot ce mi-am dorit.
Reply With Quote