View Single Post
Vechi 06.12.2011, 10:22:29
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
"Mai mama, ce nu intelegi? A fost ziua lui Andrei si un domn a venit si i-a adus o tava de prajitura cu mere si o lumanare asa ca toti i-am cantat lui Andrei LA multi ani si el a suflat in lumanare. A fost asa de bucuros"
"Pai ce domn? Il cunosti? Nu era cumva tatal unui copilas?"
"Pai...nu il cunosc. Nu l-am mai vazut. Nu era tatal nici unui copilas de la noi".
Mi-au dat lacrimile. Cum s-a produs"incurcatura" nici eu nu stiu. Sa fi venit vre-un parinte si sa fi adus prajitura ptr Andreiul lui? se poate. Dar totusi atat educatoarele cat si ingrijitoarele cunosc foarte bine toti parintii asa ca scade semnificativ sansa unei incurcaturi.Adevarul e ca nici nu mai incerc sa caut o explicatie. Sunt tare bucuroasa ca Sfantul a facut o bucurie acestei fapturi mici, de nici trei ani, care ii poarta numele.
Scuză-mi scepticismul, dar cum de l-au lăsat educatoarele pe acel domn să intre și să ofere ceva de mîncare copiilor, din moment ce nu-l cunoșteau? Dacă nu era bine intenționat?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote