Draga cristy, in primul rand boala trebuie tartata cu seriozitate. Exsita 2 posibilitati. boala mintala sau pur si simplu Dzeu ii inagduie aceasta neputinta pentru a-l intoerce catre El. Acum nu te teme dar nici nu trata cu usurinta. iti recomand in primul rand un duhovnic, atat tie cat si sotului tau. Este foarte bine sa aveti acelasi duhovnic ( eu si sotul meu avem 16 ani de casnicie si am rezistat datorita lui). Apoi nu trebuie sa faci totul odata, intelegi? Daca el nu este invatat cu postul cu canocul cu rugaciunea e bine sa o ei treptat..mai ales ca sotul tau are aceste accse de panica. Stii cum e? E ca si cum ai cere unui copil de gradinita sa scrie:D ..trebuie mai intai sa invete "alfabetul" apoi sa scrie. Nu stiu ce sa iti spun mai mult decat sa cauti sa citesti tu mai mult decat el pantru inceput. Eu te rog din iniam sa ceri ajutor la Maicuta Domnului:) Ea, daraga mea, Ea este Mama noastra, este bucuria inimilor noastre, nu te teme vorbneste-i ca unei mame! Nu cauta cuvinte alsese, nici rugaciuni lungi ci mai mult si mai de folos este sa suspini mai des catre Ea. Nu te teme, de multe ori o astfel de incercare iti schimba viata in bine pentru totdeauna. Sotul meu a trebuit sa ma imbolnavesc eu grav sa fiu la un pas de a pleca din lume ca sa vada cu adevarat puterea Maicii Domnului si crede-ma A MERITAT!! Nu te teme, scrie-ne cand te simti singura, dezamagita, obosita..noi vom fi aici sa te ridicam cand tu vei cadea.:)
Bunul Dzxeu si Maica Domnului sa va acopere si sa va dea cele de folsos spre mantuire.
Nu mai sta aleerga la duhovnic si va fi pace:)
cu drag jenica
|